קוצצים ופאנצ'ים לסיגרים

לחתוך או לחורר את הסיגר?

הסיגרים בעבודות יד (קובנים או דומיניקים) מגיעים סגורים בצד שמעשנים, ולכן כדי לעשן צריך להשתמש בקוצץ (גיליוטינה, קאטר) או לנקב עם פאנצ' (מחורר). גלו מתי לקצוץ ומתי לחורר?

 

קוצצים ופאנצ'ים לסיגרים

טיפ - מתאים לפתוח את הסיגרים העבים (בגודל רובוסטו) עם קוצץ, ואילו את הסיגרים הדקים (בגודל קורנה) לנקב עם פאנצ'.

סיגר עבה פותחים עם קוצץ סיגר קורונה פתחים עם פאנצ' א

הידעת? כל הקוצצים עושים את אותה עבודה. כמובן שיש הבדל בין מותגי היוקרה של הקוצצים כמו שיש הבדל ברמת האיכות בין מותגי סכיני המטבח.

באש טבק מותגי יוקרה של קוצצים ופאצ'ים לסיגרים