קוצצים ופאנצ'ים לסיגרים

לחתוך או לחורר את הסיגר?

הסיגרים בעבודות יד (קובנים או דומיניקים) מגיעים סגורים בצד שמעשנים, ולכן כדי לעשן צריך להשתמש בקוצץ (גיליוטינה, קאטר) או לנקב עם פאנצ' (מחורר). גלו מתי לקצוץ ומתי לחורר?

 

קוצצים ופאנצ'ים לסיגרים

טיפ - מתאים לפתוח את הסיגרים העבים (בגודל רובוסטו) עם קוצץ, ואילו את הסיגרים הדקים (בגודל קורנה) לנקב עם פאנצ'.

הידעת? כל הקוצצים עושים את אותה עבודה. כמובן שיש הבדל בין מותגי היוקרה של הקוצצים כמו שיש הבדל ברמת האיכות בין מותגי סכיני המטבח.

 

תקפצו לבקר

אש טבק מדיניות משלוחים והחזרות חנות שאפשר לקבל החזר כספי, לקבל זיכוי
  • YouTube
  • אינסטגרם חנות סיגרים תל אביב
  • פייסבוק אש טבק סיגרים ואלכוהול

תכירו עוד

תשאלו חופשי

אזהרה: משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לבריאות.

מכירה של מוצרי טבק ואלכוהול למי שטרם מלאו לו 18 אסורה בהחלט.